Verzendvoorwaarden

Levertijden

Wat is de levertijd nadat we de bestelling geplaatst hebben bij Denleybedrijfskleding.nl? Wij geven onze levertijd aan in werkdagen. Bestelt u op maandag een artikel met een levertijd van 4 werkdagen, dan kan je de bestelling vrijdag verwachten. Weekenden en feestendagen zijn geen werkdagen. Bij deze planning gaan we uit van de situatie dat de drukproef direct wordt goedgekeurd en de betaling op tijd ontvangen is.

Kan ik mijn bestelling volgen via Track & Trace?

Wij sturen standaard geen track & Trace codes, wilt u deze toch ontvangen dan kunt u hierom vragen bij onze klantenservice. Denley.nl verstuurd de goederen altijd met een next day service incl. handtekening.

Met welke transporteur werkt Denley.nl?

Dit is afhankelijk welk product u besteld. Ons aanbod komt van verschillende drukkerijen en warehouse locaties waardoor dit kan variëren.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet op tijd geleverd wordt?

Wij doen er alles aan om het gehele orderproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Maar ondanks de enorme aandacht die we hieraan schenken kan er toch iets gebeuren waardoor uw levering niet op tijd afgeleverd wordt. U kan dan het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan in overleg een juiste oplossing bedenken.

Wat is de levertijd bij een backorder?

Indien wij een opdracht ontvangen hebben zullen we altijd een bevestiging sturen. Mocht een van uw bestelde producten niet voorradig zijn dan zal onze klantenservice contact met u opnemen om de juiste oplossing met u te bespreken.

Express leveringen

In deze tijd worden de levertijden korter en korter, ook bij Denley.nl, wij streven er na om standaard de snelst mogelijke levertijd aan te bieden. Wilt u toch sneller geleverd krijgen dan kunt u het beste contact met onze klantenservice opnemen zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast hebben we een aparte express website opgezet waar producten staan die snel leverbaar zijn.