Bedrijfskleding analyse

Waarom een bedrijfskleding analyse?

Op deze manier weet u of uw pakket voldoet aan de gestelde eisen. Ook checken wij het prijsniveau en of er verbeterpunten zijn waarbij u en uw personeel profijt van hebben.

In de wereld van bedrijfskleding zijn er veel verschillende oplossingen en deze zijn vaak goed ingericht. Toch is het de moeite waard om eens een externe specialist vrijblijvend het huidige pakket te laten analyseren. Wij zien dat een bedrijfskledingpakket in de loop der jaren niet meer voldoet aan de actuele eisen. Vandaar dat wij bedrijven een gratis analyse aanbieden om inzicht te krijgen in de actuele situatie.

Bedrijfskleding Specialist

Denley bedrijfskleding is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van bedrijfskleding. Bijna alle collega’s komen uit de branche en hebben het productieproces met eigen ogen op locatie kunnen bekijken. Hierdoor weten we wat de (on)mogelijkheden zijn. Heeft u vragen over certificeringen, kwaliteitsomschrijvingen, de manier waarop u uw logo het beste kan aanbrengen en alle voor- en nadelen van deze technieken? Neem vrijblijvend contact met onze specialisten op!

Wat kunt u verwachten als wij een analyse mogen maken?

  • Aanbeveling op uw huidige pakket
  • Wat kan beter of wat moet u  juist behouden
  • Vrijblijvende tegen offerte met ons advies verwerkt.

Indien u interesse heeft in een vrijblijvende analyse dan kunt u contact met ons opnemen via info@denley.nl of bellen met 0031-497 534647.
Om een juiste analyse te maken hebben we informatie over uw huidige bedrijfskledingpakket nodig zoals: Welke artikelnummers, welke manier is er gebruikt voor het aanbrengen van logos en heeft u voorraden? Wij zullen dit alles met uw bespreken in een kennismakingsgesprek.