Werkpolo’s bedrukken

Werkpolo's bij Denley Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een werkpolo die aansluit bij uw wensen? Dan bent u bij Denley bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment aan werkpolo’s in verschillende kleuren, materialen en eigenschappen.

Een werkpolo wordt vaak gecombineerd met een passende werkbroek of werktrui.

Indien u een werkpolo voor uw bedrijf aanschaft dan kunnen wij deze op een professionele manier bedrukken of borduren.

Werkpolo bedrukken

Werkpolo's en de mogelijkheden

Bij de aanschaf van werkkleding moet u rekeninghouden met de werkzaamheden waarvoor ze gebruikt worden, wie de drager is en in hoeverre u uw huisstijl wilt doorvoeren in de kledinglijn.

Wij werken met diverse A-merken zoals SantinoClique, Dassy, Stanley/Stella en Identity maar ook merken als Fristads, Tricorp en Printer worden door ons geleverd. Wij weten welke merk het beste bij u pasten kunnen zo een mooi bedrijfskledingpakket samenstellen dat voldoet aan uw eisen.

Milieuvriendelijke werkpolo's

Denley bedrijfskleding kan u helpen bij het verduurzamen van uw kledingpakket waaronder werkpolo’s. In ons assortiment hebben we kleding met gerecyclede materialen, biokatoen en bamboe van o.a. Stanley/Stella of Printer.

Onderhouden van uw werkpolo's

Werkpolo’s worden vaak intensief gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Vandaar dat wij zelden promo-merken inzetten. De merken die wij adviseren zijn merken die zich in het verleden bewezen hebben. Het is daarom van belang dat u aangeeft hoe de kleding gewassen wordt en hoe deze worden gewassen. Niet alleen geven wij dan advies mbt de kwaliteit van de werkpolo maar ook de druktechniek voor deze polo’s. Wij staan achter onze kwaliteit en hier hoort het aanbrengen van uw logo ook bij!

Verschillende kwaliteiten werkpolo's

Bedrukte werkpolo’s leveren wij in verschillende kwaliteiten en samenstellingen. 

Hieronder enkele veel voorkomende kwaliteiten:

Daarnaast maken we werkpolo’s in diverse knittings (samenstellingen):

Kleurstelling werkpolo's

Doordat wij een breed assortiment werkpolo’s aanbieden is het bijna altijd mogelijk om uw huisstijl kleur te verwerken in de “standaard” polo’s. Mocht de gewenste kleur voor u niet leverbaar zijn dan kunnen wij deze geheel custom made laten produceren. Wij verven dan letterlijk de werkpolo’s in uw gewenste kleuren!

Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag