Denley bedrijfskleding Custom made projecten

Custom made bedrijfskleding is waar Denley in 1999 als laatste Nederlandse BV van de vorige eeuw mee gestart is. Na jarenlange ervaring bij de Vespo groep en het op de kaart zetten van het merk Santino heeft Arie van de Wetering Denley opgericht.

Onze doelstelling is om uw huisstijl geheel terug te laten komen in de bedrijfskleding. Vaak is bedrijfskleding een onder geschoven kindje maar dat is een grote vergissing. Personeel laat een eerste indruk achter bij uw klanten. Daarnaast moet bedrijfskleding lekker dragen zodat het personeel met trots uw bedrijfsnaam draagt.

De bedrijven die denken dat custom made bedrijfskleding alleen bedoeld is voor de grotere bedrijven onder ons hebben het mis. Onze inkoopafdeling heeft als opdracht om te zoeken naar betrouwbare producenten die vanaf relatief lage aantallen topkwaliteit textiel kunnen produceren voor een marktconforme prijs. Doordat wij jarenlange relaties met onze producenten onderhouden zien we dat er vaak veel mogelijk is. Samen met de klant kijken we wat het beste past en welke richting we in moeten slaan. De ene keer een custom made project de andere keer een stock item.

Bent u benieuwd wat Denley bedrijfskleding voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat uw huidige kledingpakket doorlichten.