Werkpolo’s borduren

Werkpolo's borduren bij Denleybedrijfskleding.nl

Borduren ziet men vaak als een chique manier om een logo aan te brengen, het is erg duurzaam en geeft een mooie uitstraling. Geborduurde werkpolos zijn representatief en worden vaak geborduurd met een subtiel logo of tekst.  Om een concrete prijs te bepalen moeten we het logo zien. Dit omdat de borduurprijs bepaald wordt aan de hand van het aantal steken. Hoe groter de borduring, hoe hoger de prijs. Om een logo te plaatsen dient een borduurkaart gemaakt te worden. Deze kaart stuurt de borduurmachine aan. Het maken van deze kaart is handwerk waardoor deze in rekening wordt gebracht. Heeft u een tekst in een bij ons beschikbaar lettertype dan bereken we geen borduurkaart.

werkpolo borduren verkooyen

Voordelen werkpolo's borduren

Nadelen werkpolo's borduren

Ontwikkeling borduren werkpolo's

Denleybedrijfskleding.nl blijft voordurend zoeken naar nieuwe mogelijkheden om uw logo zo opvallend mogelijk te plaatsen. Wij blijven nieuwe technieken testen en vinden nieuwe manieren uit.

We hebben daarom al een aardig rijtje met borduurtechnieken die u niet overal tegen komt:

  • platborduren ( standaard)
  • 3D borduren
  • Applicatie borduren
  • Strassborduren
  • Borduring icm bedrukking

Dit alles zijn hele mooie oplossingen en opties om op te vallen, in de praktijk zien we echter dat voor bedrijfskleding het ‘normale’ borduren de voorkeur krijgt.

3D borduringen plaatsen we meestal op petjes en applicaties voor promotie teams dat op beurzen gedragen wordt of kleinschalige ondernemers die een winkel hebben en iets speciaals willen met hun logo.

Strassborduren wordt zelden ingezet maar het kan een leuke toevoeging zijn aan dames kleding

Borduren icm bedrukken wordt veelal gedaan als bedrijven een retail uitstraling willen. Je komt dit niet veel tegen in de werkkleding maar is zeker interessant om op te vallen

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag