Werkpolo’s borduren

Werkpolo's borduren bij Denleybedrijfskleding.nl

Borduren ziet men vaak als een chique manier om een logo aan te brengen, het is erg duurzaam en geeft een mooie uitstraling. Geborduurde werkpolo’s zijn representatief en worden vaak geborduurd met een subtiel logo of tekst. Om een concrete prijs te bepalen moeten we het logo zien. Dit omdat de borduurprijs bepaald wordt aan de hand van het aantal steken. Hoe groter de borduring, hoe hoger de prijs. Om een logo te plaatsen dient een borduurkaart gemaakt te worden. Deze kaart stuurt de borduurmachine aan. Het maken van deze kaart is handwerk waardoor deze in rekening wordt gebracht. Heeft u een tekst in een bij ons beschikbaar lettertype dan bereken we geen borduurkaart.

werkpolo borduren verkooyen

Voordelen werkpolo's borduren

Nadelen werkpolo's borduren

Ontwikkeling borduren werkpolo's

Denleybedrijfskleding.nl blijft voortdurend zoeken naar nieuwe mogelijkheden om uw logo zo opvallend mogelijk te plaatsen. Wij blijven nieuwe technieken testen en vinden nieuwe manieren uit.

We hebben daarom al een aardig rijtje met borduurtechnieken die u niet overal tegen komt:

Dit alles zijn hele mooie oplossingen en opties om op te vallen, in de praktijk zien we echter dat voor bedrijfskleding het ‘normale’ borduren de voorkeur krijgt.

3D-borduringen plaatsen we meestal op petjes en applicaties voor promotie-teams. Die worden op beurzen gedragen of besteld door kleinschalige ondernemers die een winkel hebben en iets speciaals willen met hun logo.

Strassborduren wordt zelden ingezet, maar het kan een leuke toevoeging zijn aan bijvoorbeeld dameskleding.

Borduren icm bedrukken wordt veelal gedaan als bedrijven een retail uitstraling willen. Het komt niet vaak voor op werkkleding, maar is zeker interessant om mee op te vallen.

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag