Sweaters Bij Denley bedrijfskleding

Sweaters zijn er in diverse soorten en maten. Heeft u bepaalde wensen of bent u opzoek naar een goede duurzame sweater? Wij kunnen u hierin adviseren. Via onze website kunt u al veel informatie vinden. Echter geen prijzen. Wij willen graag een adviserende rol hebben bij de aanschaf van uw sweaters. Wij zijn van mening dat u alleen dmv een persoonlijk advies bij de juiste sweater uit komt. 

Biologische sweaters

Steeds vaker krijgen wij de vraag naar biologische sweaters. Vandaar dat wij deze steeds vaker verkopen. Denley bedrijfskleding is officieel dealer van Stanley/Stella en clique. Deze 2 merken lopen voor op het gebied van Biologische en gerecycelde materialen. 

Sweaters bedrukken of borduren?

Denley bedrijfskleding verzorgt voor u het gehele traject, bedrukken of borduren is hier een belangrijk onderdeel in. In overleg adviseren wij welke techniek het beste bij u past en lichten desgewenste de voor en nadelen graag toe. 

We hebben voor u al een selectie gemaakt

Santino Sweater Roland

sweater santino roland

Deze Sweater is een bestseller in de bedrijfskleding branche. 60 graden wasbaar en in diverse maten en kleuren leverbaar

Printer Prime Sweater

printer prime sweater

Milieubewuste oplossing zonder concessies in kwaliteit. Deze sweater is gemaakt van organisch katoen en gerecycled polyester en ontworpen in een moderne 2 tone kleurstelling

Zipsweater ID Pro Wear

PRO Wear ID 0366

Het merk voor de professionele markt. 60 graden wasbaar, geschikt voor industrieel drogen. ISO 15797

Santino Hooded Sweater Rens

santino rens

Moderne hooded sweater van een zware 320 gr/m2 katoen polyester stof.  perfecte pasvorm

Custom made sweaters

Wij zien regelmatig dat bedrijven net die extra uitstraling willen. In onze studio maken wij dan ontwerpen in uw huisstijl. Of u nu een Hooded sweater of polosweater wilt of u zoekt een model in afwijkende maten, het maakt ons niet uit. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

reflectie sweater
Shimano steps borduring
custom hooded sweater

Op zoek naar een kleding pakket?

Vaak worden sweaters in combinatie met andere artikelen besteld om een mooi passend bedrijfskleding pakket samen te stellen. Denk hierbij een T-shirts, poloshirts, werkjassen en werkbroeken. 

Het liefst leveren wij het totale pakket, dat is voor u als inkoper vaak het makkelijkste en voordeligst en wij als leverancier weten exact wat u heeft en wat uw wensen zijn.

Kijk op onze denleybedrijfskleding.nl naar de overige producten of neem contact met ons op voor een persoonlijke uitleg.