Sweaters borduren

Geborduurde sweaters bij Denley Bedrijfskleding

Veel bedrijven kiezen ervoor om een sweater te borduren. Een borduring geeft een luxere uitstraling dan de meeste bedrukkingen. Bij Denley Bedrijfskleding kunnen wij u adviseren hoe uw sweater het beste voorzien kan worden van een borduring. 

In een bedrijfskleding pakket worden geborduurde sweaters vaak gecombineerd met geborduurde werkpolos, t-shirtjes en of werkjassen.

sweater borduren vencomatic

een geborduurde sweater in het bedrijfskelding pakket

Bedrijfskleding moet beschermend zijn, functioneel en aansluiten bij uw huisstijl. Een borduring kan zorgen voor herkenbaarheid en net zorgen voor de aansluiting met uw huisstijl. 

Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen wij u verschillende soorten geborduurde sweaters aanbieden. Denk hierbij crewneck sweaters, polosweaters, hoodedsweaters,  fleecesweaters en zipsweaters.

Het type sweater icm uw geborduurd logo maakt de uitstraling compleet. 

Milieuvriendelijke sweaters

Steeds meer bedrijven willen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Vandaar dat de bedrijfskleding branche daarop inspeelt en diverse milieuvriendelijke oplossingen aanbiedt. Zo kunnen we diverse sweaters leveren die gemaakt zijn van Bio katoen, Rpet, bamboe of een combinatie hiervan.

Vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Onderhouden van uw werkpolo's

Sweaters die dienen als bedrijfskleding moeten sterk zijn en tegen een stootje kunnen. Ze worden over het algemeen vaker gewassen dan uw “prive” kleding. Vandaar dat de kwaliteit van de bedrijfskleding sweaters over het algemeen een stuk hoger is dan de retail kleding. 

Wij werken met merken en producenten die ervaring hebben met het leveren en produceren van degelijke sweaters. U kunt er dus vanuit gaan dat de sweaters die wij leveren van voldoende kwaliteit is. 

Om te zorgen dat uw geborduurde sweaters langer mee gaan is het van belang om de richtlijnen in het waslabel te volgen. Heeft u speciale wensen mbt het reinigen van uw geborduurde sweaters dan is het raadzaam dit bij ons te melden zodat wij u hierin advies kunnen geven.

Verschillende kwaliteiten sweaters

geborduurde sweaters werzijn leverbaar in verschillende kwaliteiten en samenstellingen. 

Hieronder enkele veel voorkomende kwaliteiten.

Daarnaast maken we sweaters in diverse knittings

Kleurstelling sweaters

Denley Bedrijfskleding is onafhankelijk, hierdoor zijn wij in staat bijna elk merk te leveren. Bent u op zoek naar een bepaald merk of bepaalde kleuren? Daag ons uit. Is de kleur niet leverbaar uit een standaard assortiment dan kunnen wij een custom made sweater aanbieden.  

Vanaf 100 stuks produceren wij sweaters met borduring direct in de fabriek in uw eigen kleurstelling en maatvoering en vanaf 25 stuks kunnen wij al gesublimeerde sweaters leveren.

Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl.

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag