Sweaters bedrukken

Sweaters bedrukken bij Denley Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een sweater die prettig zit tijdens het uitvoeren van uw werk of hobby? Dan kan Denley bedrijfskleding u goed adviseren. Wij hebben een diversiteit aan modellen, materialen, kleuren en eigenschappen.

We zien dat de sweaters zorgen voor herkenbaarheid, dit combineren we regelmatig met een functionele werkbroek dat zorgt voor het complete plaatje. 

Als u ervoor kiest om sweaters aan te schaffen bij Denley Bedrijfskleding dat bent u verzekerd een hoge kwaliteit dat lang meegaat. Wij bedrukken en borduren de sweaters op een manier dat u hier lang plezier van heeft

sweater bol.com

Sweaters en de mogelijkheden

Voordat u opzoek gaat naar sweaters moet u helder hebben waar u ze voor gaat gebruiken, wie de drager is en in hoeverre u uw huisstijl door wilt voeren in de kleding.

Deze informatie van voor ons van belang om u optimaal te kunnen adviseren.

Denley bedrijfskleding werkt voornamelijk met A-merken zoals Santino, Stanley/Stella, ID, Clique maar ook merken als Printer, Dassy en Fristads wordt door ons geleverd.

Met deze merken kunnen wij ieder bedrijf tot in de puntjes aankleding.

Bij de aanschaf van werkkleding moet u rekeninghouden met de werkzaamheden waarvoor ze gebruikt worden, wie de drager is en in hoeverre u uw huisstijl wild doorvoeren in de kledinglijn.

Milieuvriendelijke sweaters

Denley bedrijfskleding ziet de noodzaak van het verduurzamen van kleding al lange tijd in. 
Wij kunnen u optimaal adviseren welke sweaters duurzaam zijn en welke minder. 

In ons assortiment leveren we sweaters van bio katoen, gerecyclede materialen, bamboe en tencel.

Onderhouden van uw sweaters

Sweaters worden veelal ingezet voor beroepsmatig gebruik. Hierdoor moet het sterk zijn en tegen een stootje kunnen. Vandaar dat wij werken met A-merken die zich hier op focussen en zelden promo merken aanbieden. Als u aangeeft hoe de kleding wordt gewassen dan kunnen wij meedenken in de beste oplossing. Hierin hoort uiteraard een kwalitatief goede sweater maar vergeet niet dat een juiste bedrukking ook van belang is. 

Wij geloven in onze toegevoegde waarde en daar hoort het aanbrengen van uw logo bij. 

sweater in diverse kwaliteiten

Bedrukte sweaters zijn leverbaar in verschillende samenstellingen.Hieronder een kleine greep uit deze kwaliteiten

sweater in diverse kleuren

Wij bij Denley Bedrijfskleding bieden wij een grote keus aan sweaters in veel verschillende kleuren. Hierdoor kunnen wij uw huisstijl bijna altijd terug laten komen in de sweaters.

Maar wij begrijpen dat u misschien meer wilt en verwacht. Wij kunnen de sweaters daarom geheel in eigen kleurstelling custom made laten produceren bij een van onze productiepartners. Wij verven dan de stof in de gewenste huisstijl kleur!

Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 8.30- – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl

het bedrukken van Fleece Sweaters

Wij zien regelmatig dat bedrijven rond lopen in fleece sweaters met bedrukking. Maar om eerlijk te zijn leveren wij dat liever niet. De kwaliteit voldoet niet aan onze standaard. De hechting van een transfer is van dermate lage kwaliteit dat de transfer snel los gaat zitten. 

Zeefdrukken gaat iets beter maar je moet een dikke laag inkt plaatsen om te zorgen dat het enigszins blijft zitten, dit resulteert in een minder mooie uitstraling en een wat hardere laag.

Wij adviseren daarom een sweater altijd te voorzien van een borduring of badge. 

 

Wilt u meer advies dan kunt u onze klantenservice bereiken op werkdagen tussen 8.30- – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag