Werkjassen borduren

GEborduurde werkjassen bij Denley bedrijfskleding

We zien een bepaalde groep dat een duidelijke voorkeur heeft om hun werkjassen te borduren, dit begrijpen wij als geen ander, een borduring komt op de meeste werkjassen wat luxer over dan een bedrukking. Omdat werkjassen vaak gemaakt zijn van een strakke stof is dit uitermate geschikt om een strakke borduring te plaatsen. Een borduring op uw werkjas is naast dat het een mooie uitstraling heeft ook nog eens erg duurzaam en slijtvast!

Werkpolo bedrukken

3D borduren op uw werkjas

Denley Bedrijfskleding blijf innoveren en zo ook op het gebied van borduren, sindskort bieden wij 3D borduring aan op uw werkjassen. Om te boordelen of uw logo hier geschikt voor is moeten wij uw logo gezien hebben. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten.

Waterdichtheid en borduren

We krijgen regelmatig de vraag of dat een jas nog waterdicht is nadat het geborduurd is, logische vraag natuurlijk omdat je toch gaatjes prikt in de stof. Onze ervaring is dat de jas gewoon waterdicht blijft. de steken zitten zo dicht op elkaar dat hier geen water doorheen komt. Wel adviseren wij om regenjassen niet te borduren en en waterdichte jassen te voorzien van niet al te grote borduringen. 

Waarom een Werkjas borduren?

Zoals hierboven al benoemd is borduren slijtvast, duurzaam en heeft vaak een luxe uitstraling. Het naleveren van werkjassen kan in kleine aantallen en er zijn geen opstartkosten meer. 

Wilt u toch liever een bedrukte werkjas dan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken. 

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag