Sweaters custom made

Sweaters bij denley bedrijfskleding

Een sweater behoort tot een van de basis onderdelen van een compleet bedrijfskleding pakket. Bij Denley Bedrijfskleding hebben we hier een groot aanbod in. Wij bekijken waar u de sweaters voor gaat gebruiken, wie de dragers zijn en welke sweater het beste bij uw huisstijl past. 

De Sweaters kunnen wij uit voorraad in vele kleuren leveren. Dat geldt ook voor de kwaliteiten en eigenschappen die u van een goede sweater mag verwachten. 

Indien u een kleur, pasvorm, kwaliteit of combinatie hiervan niet uit voorraad leverbaar is dan kunnen wij deze sweaters voor u laten produceren!

De sweaters worden vaak gecombineerd met een comfortabele werkbroek, t-shirt en/of poloshirt. 

Binnen de categorie sweaters kunnen wij verschillende modellen opsplitsen:

Elk model heeft zijn eigen voor- en nadelen en vaak zijn het persoonlijke voorkeuren waarom er voor een bepaald model gekozen wordtn 

Indien u een sweater voor uw bedrijf aanschaft dan kunnen wij deze op een professionele manier bedrukken of borduren.

Polosweater Spar

Sweaters, de keuze is reuze

Het is van belang dat u vooraf helder heeft wat u verwacht van een sweater, wie gaat ze dragen, welke werkzaamheden doen deze mensen en wat past qua uitstraling bij uw bedrijf?

Denley Bedrijfskleding houdt er van om custom made kledingpakketten te ontwikkelen. Hierin past een sweater perfect bij. Maar mocht u de voorkeur hebben om een bepaald merk dan zijn wij onafhankelijk en kunnen nagenoeg alles leveren. 

Wij werken met diverse A-merken zoals Santino, Clique, Dassy, Stanley/Stella en Identity maar ook merken als Fristads, Tricorp en Printer worden door ons geleverd.  Wij kunnen bekijken welk merk het beste bij u pasten kunnen zo een mooi bedrijfskledingpakket samenstellen dat voldoet aan uw eisen.

 

Milieuvriendelijke sweaters

Verduurzamen is iets waar we met zijn alle mee bezig moeten zijn. Zo ook bij de aanschaf van kleding. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij u adviseren welk kleding bij u past. 

Denk hierbij aan gerecycled materiale, bamboe, bio cotton of certificeringen die zorgen dat de arbeidsomstandigheden goed zijn. 

sweater bol.com custom bio

sweaters en onderhoud

Sweaters moeten tegen een stootje kunnen en de werknemers beschermen tegen diverse invloeden. Als wij een advies geven dan is het van belang dat wij zo veel mogelijk informatie van u ontvangen. 

De bedrijfskleding merken zijn getest om zware wasbeurten te weerstaan. Dit is bij de meeste promotionele tekst niet het geval. 

Belangrijk in dit advies is de keuze van veredeling. Denley Bedrijfskleding kan de sweaters voorzien van een borduring, zeefdruk of transfer. Alle 3 de technieken heeft zijn eigen voor en nadelen. 

Sweaters in verschillende kwaliteiten

Bedrukte sweaters leveren wij in verschillende kwaliteiten en samenstellingen. 

Hieronder enkele veel voorkomende kwaliteiten

We kunnen de sweaters in verschillende knittings leveren:

bouwmaat fleece sweater

Sweaters in uw eigen kleurstelling

Denley Bedrijfskleding heeft een breed scale aan merken. Hierdoor kunnen wij veel kleurstellingen leveren. Veel sweaters zijn leverbaar in een geschikte kleur dat bij uw huisstijl past. De kleur van de sweater icm een mooie bedrukking of borduring zorgt voor een proffesionele uitstraling. Uw mederwerkes komen goed en verzorgt voor de dag. 

Heeft u de voorkeur om net iets extra toe te voegen aan de sweaters dan kunnen wij de sweaters op maat laten produceren in een van onze producerende partners. 

Wij maken de sweaters dan in de gewensten PMS kleuren, u krijgt een eigen neklabel en wij kunnen meer detaille aanbrengen tov een sweater uit voorraad. 

Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 8.30- – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl.

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag