De beste werkjassen vind je bij Denley Bedrijfskleding

Denley is bij uitstek de leverancier voor uw werkjassen. Wij werken anders dan de gemiddelde bedrijfskleding leverancier. We hebben geen voorraad werkjassen en we zijn niet gebonden aan bepaalde merken. Wij luisteren het liefst naar uw wensen om u te kunnen adviseren. Zo kunt u bij ons zomer werkjassen en winter werkjassen bestellen. Maar bent u op zoek naar een allround werkjas of softshell jassen dan regelen wij het voor u. Bij Denley bedrijfskleding bent u verzekerd van een professionele uitstraling en een hoog comfort voor al uw collega’s.

Goedkope werkjassen bij Denley bedrijfskleding

Bij Denley bedrijfskleding bieden wij alle soorten werkjassen aan, zo ook goedkope werkjassen. Goedkoop wil niet altijd zeggen slecht. Het verschil zit hem in duurzaamheid, certificeringen, water- en winddichtheid, pasvorm en ergonomie. Neem contact met ons op voor goedkope werkjassen.

Softshell werkjassen

Softshell is een bekende stof in de werkjassen, het biedt comfort en bescherming tegen water en wind. Echter zijn softshell zelden 100% waterdicht. Wel zijn ze voldoende winddicht en extreem ademend. Ideaal als tussenjas of als 3e laag in koude dagen. Ook bij lichte regenval is deze jas zeer geschikt.

Assortiment doorwerkjassen.

De naam zegt het al, doorwerkjassen zijn geschikt om altijd door te werken. Zelfs bij regen, sneeuw, hagel of wind. Een goede doorwerkjas beschermt u in alle weersomstandigheden.

Werkjassen met belangrijke eigenschappen

Naast de standaard werkjassen bieden wij ook werkjassen aan met speciale eigenschappen. Elke beroepsgroep heeft eigen eisen en wensen. Denk hierbij aan reflecterende werkjassen voor chauffeurs of brandvertragende werkjassen voor lassers. Andere eigenschappen die u terug kan vinden in onze werkjassen zijn waterdichtheid, winddichtheid, antistatisch en zaagveilige werkjassen.

Heeft u nog vragen over onze werkjassen?

We begrijpen dat het zoeken naar een passende werkjas soms vragen met zich mee brengt. Wij staan daarom graag klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen  tussen 8.30- – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl