Werkjassen bij Denley bedrijfskleding

Een werkjas is een essentieel onderdeel van een bedrijfskledingpakket. Een werkjas biedt bescherming tegen verschillende weersinvloeden en geeft comfort. Daarnaast zorgt de werkjas ervoor dat de drager zijn werk veilig kan uitvoeren doordat sommige jassen voorzien zijn van anti-statische of brandwerende coating. Denley Bedrijfskleding kan u helpen bij het vinden van de juiste werkjas.

WErkjassen van Dassy

Denley Bedrijfskleding is een onafhankelijke leverancier van werkjassen. Wij kunnen nagenoeg elke kledingmerk leveren. Echter kunnen wij u ook adviseren bij werkkleding die een goede prijs-kwaliteit heeft. Dassy scoort hierin erg hoog. Wilt u meer informatie ontvangen voor Dassy werkjassen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 497 53 46 47 of mail naar info@denley.nl

Casual workwear van Santino

Santino is al jaren lang een van de beste kledingmerken als het gaat om casual workwear. Denk hierbij aan t-shirts en poloshirts, en ook sweaters en werkjassen. De jassen van Santino zijn van degelijke kwaliteit en hebben een moderne uitstraling. Wilt u meer informatie ontvangen voor Santino werkjassen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 497 53 46 47 of mail naar info@denley.nl

We hebben voor u al een selectie werkjassen gemaakt

Craft Polar Shell Jacket

polar shell jacket Craft

High tech shell Craft jack. Water en Winddicht. Geschikt als 3e laag volgens het Craft principe.

Santino Hooded softshell werkjas Vigo

Hooded softshell jacket vigo Santino

High Visability jack van Santino, met reflectie striping en fleece voering.

Dassy Hyper

Hyper werkjas Dassy

Wind- en waterdichte werkjas. Behoudt warmte door unieke isolerende en absorberende laag.

Santino Light Weight softshell jacket

Lichtgewicht softshell jacket Santino

Lichtgewicht softshell jacket met hoog draagcomfort is winddicht en waterafstotend

Winterjassen bij Denley bedrijfskleding

Een winterjas biedt bescherming tegen koude weersomstandigheden, tegen regen en wind. Met een goede winterjas moeten uw werknemers zich hiertegen kunnen wapenen. Omdat niet ieder beroep dezelfde werkzaamheden heeft, bespreken wij graag welke winterjas het beste bij u past. De ene medewerker staat de hele dag buiten, de andere loopt alleen van zijn auto naar de werkplaats.

Hawk_sioen_doorwerkjas
Sioen_crossfield_regenjas
Havep_softshell_Attitude

Winterjassen met uw logo

Bedrijfskleding, waaronder winterjassen, moeten vaak voorzien worden van een bedrijfslogo. Dit kan doormiddel van borduren of bedrukken, of zelfs custom made. Deze services bieden wij ook.

Vraag naar de mogelijkheden via onze servicedesk +31 497 53 46 47 of mail naar info@denley.nl.