Kleding Management Systeem (KMS)

Online uw bedrijfskleding bestellen in uw eigen beveiligde omgeving? Dat kan bij Denley bedrijfskleding.
Met ons Kleding Management Systeem maken we de uitgifte van uw bedrijfskleding eenvoudig, overzichtelijk en inzichtelijk. Met ons systeem heeft u de controle over het verloop, distributie en uitgifte van de werkkleding.

In overleg maken we budgetten per afdeling of per medewerker aan om zo binnen uw begroting te werken. Uitzonderingen kunnen dmv een digitale fiat aangevraagd worden bij de verantwoordelijke.

Samen met onze klanten inventariseren wij welke bedrijfskleding nodig is om de medewerkers optimaal en veilig te laten werken.  Dit pakket wordt in een online portal geplaatst. Afhankelijk van de wensen van onze klanten kunnen wij passessies inplannen en de maten per medewerker in het portal verwerken. Het bestellen van de bedrijfskleding wordt hierdoor vereenvoudigd.

 

Enkele voordelen die ons Kleding Management Systeem voor u kunnen hebben.

  • Krijg inzicht in de daadwerkelijke uitgaven aan bedrijfskleding per medewerker, per afdeling of voor uw gehele organisatie
  • Per medewerker kunnen we een budget/pakket samenstellen.
  • Uw werknemers kunnen zelf inloggen en bestellingen plaatsen, desgewenst met een goedkeuring van een verantwoordelijke. De medewerkers worden op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestellingen
  • We bieden uitgebreide rapportage-mogelijkheden om zo inzicht te krijgen wie, wat en wanneer besteld en ontvangen heeft. U kunt zo de juiste beslissingen nemen met een sterke onderbouwing.
  • De distributie van de kleding kan verzorgt worden door Denley bedrijfskleding. U heeft dus geen voorraadadministratie meer en u houd tijd over om u bezig te houden met uw core business.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Denley bedrijfskleding en ons Kleding Management Systeem u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de gewenste informatie.