Blog

werkkleding laten bedrukken

Werkkleding laten bedrukken

Wilt u werkkleding met de uitstraling van uw bedrijf? Denley Bedrijfskleding regelt niet alleen de meest veilige en comfortabele werkkleding voor u, maar kan deze ook voor u laten bedrukken. Hiermee vergroot u onder meer de zichtbaarheid van uw bedrijf in de regio. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij vertellen u hier graag alles over.

Lees verder »
A+A Beurs

A+A beurs

Van 5-8 november 2019 hebben we weer de A+A beurs bezocht. Dit is DE beurs voor professionals gericht op bedrijfskleding icm veiligheid en gezondheid. Deze beurs vindt om het jaar plaats in Düsseldorf en is de grootste beurs van Europa als het gaat om bedrijfskleding.

Lees verder »
Bedrijfskleding en MVO

Bedrijfskleding en MVO, wat zijn de ontwikkelingen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is momenteel steeds belangrijker voor bedrijven, zeker gezien de huidige staat van het klimaat. Denley bedrijfskleding houdt zich hier ook nauwlettend mee bezig en ziet verschillende ontwikkelingen als het gaat om het produceren van bedrijfskleding. Wij vertellen u dan ook graag over de ontwikkelingen op het gebied van MVO en bedrijfskleding.

Lees verder »

Gerecycled polyester

Iedereen wordt steeds bewuster bij de dagelijkse behoeften vanwege de gevolgen voor natuur en milieu. Zo ook bij de aankoop van werkkleding. Hierbij komen verschillende

Lees verder »

Maattabel

Het bepalen van de kledingmaat is belangrijk om te zorgen dat de kleding comfortabel zit en goed aansluit. Hieronder worden verschillende maattabellen voor mannen en

Lees verder »