Denley continueert dealerschap van Stanley/Stella

Denley is trots om te melden dat wij tot een select gezelschap horen met ons dealerschap van het hippe kledingmerk Stanley/Stella.

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.

Stanley stella sweaters

Denley ziet een grote toegevoegde waarde in dit merk. Al enige tijd zien we de vraag naar biologische katoen en sustainable textiel snel groeien. Met dit merk in ons portfolio kunnen we ons enorm onderscheiden.

Stanley/Stella heeft alleen maar duurzaam geproduceerde textiel dat onder zeer strengen voorwaarde op de markt gebracht wordt.

Wilt u meer weten wat Stanley/Stella te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak!