T-shirts bij Denley bedrijfskleding

Een kledingpakket begint bij een kwaliteits t-shirt. Dit is voor veel bedrijven een essentieel onderdeel.  T-shirts zijn goed te voorzien van logos dmv zeefdruk, transferprint of een borduring en leverbaar in verschillende kwaliteiten en modellen. Wij kunnen u adviseren welk t-shirt bij u past. Bij ons advies houden we rekening met de drager, onderhoud en kleurstelling. Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij hier zo veel mogelijk rekening mee houden. Mocht het gewenste t-shirt niet leverbaar zijn uit voorraad dan hebben wij de mogelijkheid om t-shirts custom made te laten produceren in uw kleurstelling – label – kwaliteit en pasvorm.

Milieuwbewuste T-shirts voor uw bedrijf

Printer heeft een onderscheidende milieubewuste kleding lijn gelanceerd in diverse duo-kleuren. 

Deze kledinglijn met als basis de Prime-T T-shirt is gemaakt van 50% organisch katoen en 50% gerecycled polyester. Deze lijn is ISO 15797, organic cotton en Oeko-Tex gecertificeerd. Vraag aan onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden. 

Functioneel polyester T-shirts

Bij Denley Bedrijfskleding zien we de vraag naar functioneel polyester t-shirts stijgen. Deze stof kwaliteit heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en men ziet de voordelen hiervan in. Polyester t-shirts krimpen niet, verkleuren niet en zorgen ervoor dat ongewenste vochtvlekken niet zichtbaar zijn doordat het vocht direct verdampt door de stof ipv dat de stof het vocht opneemt.

We hebben voor u al een selectie gemaakt

Santino T-shirt Jolly

santino jolly t-shirt

Al meer dan 30 jaar een topproduct, de Santino Jolly t-shirt is geschikt voor het zware werk en leverbaar in verschillende gangbare kleuren 

Printer Prime T

prime t

Moderne, aansluitende bicolor t-shirt met geribde nek in vier lagen en elastaan in de boord. Uitscheurbaar neklabel en afzonderlijk geweven maatlabel. Aan de binnenkant van de linker zijnaad werd een zakje voorzien voor het innaaien van een waschip. De stof is ringgesponnen en nabehandeld met een enzyme wash, waardoor het materiaal voorgekrompen is en zacht aanvoelt.

ID Pro Wear Care T-shirt

t-shirt

Dit T-shirt van ID pro wear is voorzien van EU ecolabel, HACCP en ISO 15797 gecertificeerd. Uitermate geschikt voor de footindustrie 

Clique Ice-T T-shirt

clique ice t

Sportief, luchtig T-shirt gemaakt van ademend materiaal. Behandeld met softener en enzymen voor een mooie afwerking. Sterk en sportief!

Custom made T-shirts

Onze kracht licht in het op maat maken van bedrijfskleding. Hier hoort ook een custom made T-shirt bij. Samen bekijken we aan welke eisen het t-shirt moet voldoen. Denk hierbij aan de gewenste samenstelling, pasvorm en kleurstelling. Bij een Custom made T-shirt kunt u dit geheel zelf bepalen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om uw eigen custom made t-shirt te laten produceren.

Sport shirt vacansoleil
custom made t-shirt
custom made t-shirt heezen