Werkjassen bedrukken

Werkjassen met uw logo

Nagenoeg alle jassen die wij leveren zijn voorzien van een bedrijfslogo. Uw logo icm het type jas zorgt voor herkenbaarheid en eenheid van uw medewerkers. Het is daarom van belang dat de werkjassen prettig dragen en functioneel zijn, dit alles met een uitstraling dat bij uw bedrijf past.

Het type bedrukking wordt aan de hand van verschillende criteria gekozen. Hieronder enkele vragen die gebruiken om u het beste te adviseren.

padded winterjas Heezen

Werkjassen met zeefdruk

Het zeefdrukken van werkjassen is de techniek bij uitstek als u grotere aantallen besteld en zelf een voorraad aanlegt icm een logo met 1 of 2 kleuren. Meerdere kleuren kan ook maar er is een omslagmoment dat een transfer een beter advies is. Denley bedrijfskleding kan dit voor u uitrekenen.

Werkjassen met transfer

Het voordeel van transfers is dat u heel flexibel bent. Zo zijn er transfers die geschikt zijn voor kookwas, full colour foto print, softshell, reflectie, borduureffect, sportkleding etc. 

Hierdoor is een tranfers de meest gekozen techniek voor het bedrukken van werkjassen. 

Wij raden transfers vaak aan bij bedrijven die regelmatig kleinere aantallen bestellen, Wij leggen transfers op voorraad en kunnen deze op afroep gebruiken. Zo hoeft u geen grote voorraden aan te leggen en bent u flexibel met de aankoop van andere kledingstukken dan werkjassen.

custom made werkjas sublimatie druk

Bedrukte Custom made werkjassen

Denley bedrijfskleding maakt vanaf ca. 200 stuks werkjassen op maat. U kan dan uw jas samen met ons samenstellen. Denk hierbij aan kleurstellingen, maatvoering en posities van zakken, sluitingen en het aanbrengen van detail zoals logos in zipperpullers, buttons, necklabels etc. 

Met een custom made werkjas zijn er meer mogelijkheden mbt het aanbrengen van bedrukkingen. Vaak worden ze voor confectie voorzien van logos waardoor de positie op andere plaatsen aangebracht kan worden. 

Custom made gesublimeerde softshell leveren wij al vanaf 25 stuks. De pasvorm en detaillering zijn beperkter maar ze kunnen all over full colour bedrukt worden wat weer erg onderscheidend kan zijn.

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag