Werkjassen bedrukken

Werkjassen met uw logo

Nagenoeg alle jassen die wij leveren zijn voorzien van een bedrijfslogo.
Uw logo in combinatie met het type werkjas zorgt voor herkenbaarheid en eenheid van uw medewerkers. Het is ook van belang dat de werkjassen prettig dragen en functioneel zijn en blijven, dit alles met een uitstraling dat bij uw bedrijf past. Het type bedrukking wordt aan de hand van verschillende criteria gekozen.
Hieronder enkele vragen om u het beste te kunnen adviseren:

padded winterjas Heezen

Werkjassen met zeefdruk

Het zeefdrukken van werkjassen is de techniek bij uitstek als u grotere aantallen besteld en zelf een voorraad aanlegt in combinatie met een logo van 1 of 2 kleuren. Meerdere kleuren kan ook. Het zeefdrukken van werkjassen kent een omslagpunt. Denley bedrijfskleding kan uitrekenen of een transfer bedrukking een beter optie voor u is.

Werkjassen BEDRUKKEN met transfers

Het voordeel van transfers is dat u heel flexibel bent. Zo zijn er transfers die geschikt zijn voor kookwas, full colour foto print, softshell, reflectie, borduureffect, sportkleding etc. 

Hierdoor is een tranfer de meest gekozen techniek voor het bedrukken van werkjassen.

Wij raden transfers vaak aan bij bedrijven die regelmatig kleinere aantallen bestellen. Wij leggen transfers voor u op voorraad en kunnen deze op afroep gebruiken als u weer bedrukte werkjassen nodig heeft. Zo hoeft u geen grote voorraden aan te leggen en bent u flexibel met de aankoop van andere bedrijfskledingstukken anders dan werkjassen.

custom made werkjas sublimatie druk

Bedrukte Custom made werkjassen

Denley bedrijfskleding maakt vanaf ca. 200 stuks werkjassen op maat. U kunt uw jas samen met ons samenstellen. Denk hierbij aan kleurstellingen, maatvoering en posities van zakken, sluitingen en het aanbrengen van details als logo’s in zipperpullers, buttons, neklabels etc. 

Met een custom made werkjas zijn er meer mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van bedrukkingen. Vaak worden ze voor confectie voorzien van logo’s waardoor de positie op andere plaatsen aangebracht kan worden. 

Custom made gesublimeerde softshell jassen leveren wij al vanaf 25 stuks. De pasvorm en detaillering zijn beperkter en kunnen wel all over full colour bedrukt worden wat erg onderscheidend kan zijn.

Offerte aanvragen

Baas Werkpolo

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag