Kleding Management Systeem (KMS) van Denley

UW EIGEN SHOP VOOR AL UW BEDRIJFSKLEDING

Wist u dat wij bij Denley een eigen Kleding Management Systeem hebben? KMS in het kort. Al enige tijd richten wij voor diverse klanten een custom webshop omgeving in.
Met ons KMS maken we de uitgifte van uw bedrijfskleding eenvoudig, overzichtelijk en inzichtelijk. U heeft de controle over het verloop, de distributie en uitgifte van de werkkleding.

Kleding Management Systeem

Bevoegdheden

Het KMS kunnen wij zo inrichten dat er verschillende hiërarchieën te zien zijn. Dat wil zeggen dat we in overleg per gebruiker rechten kunnen toekennen, tot aan de werknemer die alleen zijn kledingpakket mag bestellen. Hieraan kan een budget gekoppeld worden. U voorkomt hiermee dat u boven budget werkt en u kunt uw medewerkers confronteren met het verbruik. Uw medewerkers zullen hierdoor beter met de kleding omgaan wat resulteert in lagere kosten.

Voordelen van ons KMS:

  1. Krijg inzicht in verbruik / kosten per medewerker, per afdeling of voor de gehele organisatie
  2. Medewerkers kunnen zelf inloggen en bestellen. Dit zorgt ervoor dat u zich kan concentreren op uw corebusiness.
  3. Uitgebreide rapportage mogelijkheden zodat u vervolgens concreet kan sturen op gebruik en verbruik per medewerker.
  4. De distributie kan door Denley worden uitgevoerd waardoor uw geen voorraadadministratie meer heeft.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe bedrijfskledingleverancier of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij en het KMS voor uw organisatie te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijke toelichting.

U kunt ons bereiken op 0031-497534647 of mail naar info@denley.nl

 

KMS gifts

PROMOTIEMATERIAAL

Nadat we verschillende bedrijfskleding klanten op dit KMS hebben ondergebracht kregen we de vraag of het mogelijk was om hier ook de premiums en het promotiemateriaal in deze shop te plaatsen. Nadat we dit onderzocht hebben bleek dat ook dit systeem uitermate geschikt is voor deze producten. We kunnen dus naast uw bedrijfskleding ook uw promotiemateriaal inzichtelijk maken en uw bestellingen monitoren.