Custom made bedrijfskleding Mastermate

Case: custom made bedrijfskleding

Klant: Mastermate

Vraagstelling: Mastermate was opzoek naar een partner die voor hun klant custom made bedrijfskleding kon maken in de juiste kwaliteit, gewenste maatvoering en in de huisstijl kleur van de eindklant.

Via denleybedrijfskleding.nl hebben ze ons gevonden en contact gelegd. Dezelfde dag nog heeft Denleybedrijfskleding.nl het project besproken en tijdens een prettig gesprek de mogelijkheden doorgenomen.

Denley bedrijfskleding heeft vervolgens advies gegeven in kwaliteit en ontwerpen gemaakt.

Mastermate had als wens dat we een bepaalde pasvorm zouden hanteren. Dat is geen probleem aangezien we bij custom made bedrijfskleding zelf kunnen bepalen wat deze pasvorm gaat worden. Denleybedrijfskleding.nl heeft toen de juiste passamples naar de producent gestuurd als referentie.

Tegelijkertijd zijn de ontwerpen goedgekeurd en zodat de producent labdips kon maken, dit is vaak de eerste stap in het productieproces.

Enkele dagen later hebben we een sample in de juiste maatvoering toegestuurd om dit te controleren.

 

Nadat we overal akkoord op hebben ontvangen is de producent de order gaan produceren.

 

Binnen enkele weken is de order naar alle tevredenheid uitgeleverd en heeft Mastermate wederom een tevreden klant erbij.

 

Bent u ook op zoek naar een partner die vanaf 150 stuks uw bovenkleding op maat kan produceren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor custom made bedrijfskleding.

 

Ps. Wist u dat wij naast de bovenkleding ook de werkbroeken en overalls  kunnen produceren? Dit doen wij al vanaf 50 stuks!

mastermate kleding
custom made bedrijfskelding matermate