Custom made bedrijfskleding

Custom made bedrijfskleding

Bij Denley bedrijfskleding denken wij verder dan de wat de meeste mensen gewend zijn.
Waar veel bedrijfskledingbedrijven niet de kennis of contacten hebben om custom made producties te draaien zien we dit bij Denley bedrijfskleding juist als een onderscheidend vermogen en een meerwaarde voor uw bedrijfskledingpakket.

Voordelen Custom made bedrijfskleding

Al meer dan 20 jaar produceren wij voor diverse gerenomeerde bedrijven bedrijfskleding op maat. Dit doen we zowel voor bedrijfskledingleveranciers als voor de eindklant die daadwerkelijk de kleding gaat dragen. Wij zien dat als de mogelijkheid er is om te kiezen voor custom made bedrijfskleding er meer voordelen als nadelen aanhangen.
voordelen:
– Eigen pms kleuren
– logos kunnen op andere posities
– logos kunnen in andere formaten worden aangebracht
– contrast kleuren naar wens
– Maatvoering zelf te bepalen
– Materiaal keuze zelf te bepalen
– Veelal goedkoper dan voorraad artikelen
– productie onder eigen label
– bij juist inkoopmanagement altijd vooradig.

Nadelen:
– levertijden vanaf 4 weken
– eerste order vaak wat langer ivm samples en passessies etc.
– vanaf 100 stuks

Custom made bedrijfskleding bedrukken

Denley bedrijfskleding kan u adviseren op het gebied van bedrijfskleding bedrukken. Dit kan op verschillende manieren en met verschillende technieken. Af fabriek, dus tijdens het productieproces zijn de meeste mogelijkheden mbt posities en technieken.
De meest voorkomende druktechnieken voor bedrijfskleding zijn zeefdruk, transferdruk en sublimatiedruk. Afhankelijk van uw logo, het gebruik van de bedrijfskleding en het wasproces kunnen wij u de geschikte techniek aanbieden.
Denley bedrijfskleding levert uitsluitend kwaliteit bedrijfskleding met hoogwaardige bedrukkingen. Wij zullen niet besparen op goedkopere inkten, extra onderdruk of het zorgen voor een softshell blokker.

 

Custom made bedrijfskleding borduren

Borduren wordt door de meeste mensen gezien als een chiquere manier van het aanbrengen van een logo. Doordat het als het waren in de stof verwerkt wordt kan je dit nooit meer uitwassen en kan het niet vaal worden. Wel is het mogelijk dat er lussen inkomen. Dit komt echter zelden voor.
Voordat een borduring gemaakt kan worden moeten we een borduurkaart maken. Dit doen we met de hand en wordt door een van onze vakmannen gemaakt. Het is namelijk vakmanschap en ervaring die ervoorzocht dat de steken goed lopen en dat er het juiste aantal steken verwerkt zitten in een borduring. Dit voorkomt dat er lussen ontstaan.
Bedrijfskleding borduren doen we meestal op Polo’s, sweaters en jassen, niet op t-shirtjes. een borduring is meestal duurder dan een bedrukking waardoor de verhouding van de kosten van een shirtje en borduring niet goed is. Verder merken we dat een shirtje van dermate licht gewicht is dat een logo kan “hangen”. Hoe groter en hoe meersteken het logo heeft des te groter de kans dat het gaat hangen.
T-shirts worden vaak als eerste laag gedragen. Zitten er veel steken in een borduring dan kan dit op de huid minder prettig aanvoelen.

 

Denley bedrijfskleding geeft u advies!

Wilt u vrijblijvend advies? dit kan bij ons op uw eigen locatie maar vaak het goed dat u bij ons in de showroom zit. wij kunnen u dan veel laten zien en het gesprek toelichten met samples.