Werkkleding laten bedrukken

Wilt u werkkleding met de uitstraling van uw bedrijf? Denley Bedrijfskleding regelt niet alleen de meest veilige en comfortabele werkkleding voor u, maar kan deze ook voor u laten bedrukken. Hiermee vergroot u onder meer de zichtbaarheid van uw bedrijf in de regio. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij vertellen u hier graag alles over.

Logo of complete huisstijlwerkkleding laten bedrukken

Een werkoverall, werkbroek of beschermende jas is er voor uw personeel om het werk goed uit te kunnen voeren. Deze kleding is niet altijd gemaakt voor de beste uitstraling, terwijl (potentiële) klanten uw personeel wel veel zien. Daarom kunnen we bij Denley Bedrijfskleding uw logo bedrukken op de jas, broek of welk item u ook wilt. We kunnen zelfs uw complete huisstijl doorvoeren, zodat uw personeel er gelikt bij loopt met uw bedrijfsnaam duidelijk in beeld.

Vergroot uw zichtbaarheid

Werkkleding is er niet alleen voor de veiligheid maar geeft uw personeel ook uitstraling. Een eerste indruk maken is cruciaal, in ieder werkveld. Hoe mooi is het dan als uw personeel met uw bedrijfslogo en -naam op de borst loopt en geheel gehuld is in kleding die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Dat geeft u bovendien meer zichtbaarheid in de regio dan een anonieme werkoverall waar niks op staat. Wij bedrukken uw werkkleding en vergroten uw zichtbaarheid bij relaties en klanten.

Kleine of grote producties

Afhankelijk van uw bedrijf bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Werkkleding laten bedrukken is zeker niet alleen iets voor grote bedrijven, want wij kunnen custom made projecten al realiseren vanaf kleine oplages. Geen enkel kledingpakket is bij ons onbespreekbaar. Daarmee krijgt u altijd de beste oplossing. Wij werken samen met bedrijven in diverse regio’s, van Eindhoven tot aan Breda.

Uw werkkleding laten bedrukken?

Wilt u graag bedrukte werkkleding met uw logo en bedrijfsnaam aan kunnen bieden aan uw personeel? Wij zorgen dat u een werkkledingpakket krijgt in uw eigen huisstijl. Zo kunt u uw werknemers veilig en met de juiste uitstraling op pad sturen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.