Schorten en sloven

Denley bedrijfskleding kan u een groot aanbod schorten en sloven van diverse topmerken presenteren. Geheel afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een passend voorstel. Vanaf 30 stuks kunnen wij ze op maat maken. Maar wilt u ze snel of heeft u minder eisen aan een schort dan kunnen wij uit voorraad leveren. Dit is inclusief borduring of bedrukking in uw huisstijl.

Verschil tussen een schort en een sloof

We zien dat de term schort en sloof veel door elkaar gebruikt wordt. Er is echter wel degelijk een verschil. Zo is een schort een model dat u ook om uw nek draagt. Een sloof draagt u alleen om uw middel, vaak in combinatie met een mooie blouse.

Welk materiaal is gewenst?

We kunnen schorten en sloven in verschillende kwaliteiten leveren. De meest gebruikte samenstelling is 65% polyester en 35% katoen of 100% polyester. Maar 100% katoen of leer kunnen wij ook aanbieden.

Leer is een hot item op dit moment. In de retail wordt leer voor scherpe prijzen aangeboden. Dit is niet te vergelijken met het materiaal dat in de bedrijfskleding gebruikt wordt. Bedrijfskleding moet sterker zijn dan bij particulier gebruik. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen en 100% leder zonder toevoeging van polyester.

Schort of sloof bedrukken op maat

Wij kunnen uw schort of sloof ook op maat maken, met bedrukking in uw eigen huisstijl. Het bedrukken van schorten kan op drie manieren. Namelijk door middel van zeefdruk, transferdruk of sublimatie druk.

Bij het kiezen van de juiste methode kijken we naar de wensen van de klant. Zeefdruk is bij grotere oplagen interessant. Een transferdruk kan goed ingezet worden als er kleinere nabestellingen volgen. Sublimatie print gebruiken we veelal voor promotionele schorten. Deze zijn van 100% polyester en kunnen we aan één zijde geheel aflopend full colour bedrukken. Vanaf 25 stuks kunnen wij dit voor u realiseren.

Schort of sloof borduren op maat

Voor een schort of sloof op maat kunnen we deze ook borduren, bijvoorbeeld met uw naam of logo. Borduren wordt veelal gezien als een luxueuze manier voor het aanbrengen van logos. Het komt vaak chiquer over dan een print. Naast de “standaard” platte borduring kunnen wij nu ook schorten en sloven borduren met 3D borduring. 

Ook bij borduren is de zeefdruk wat flexibeler, omdat de borduurkaart eenmalig gemaakt dient te worden. Alle vervolg orders zijn dan relatief eenvoudig te verwerken omdat de machine niet meer ingesteld dient te worden.