Representatie kleding

Representatie kleding is een vak apart, in dit segment leveren wij alleen overhemden en pullovers.

Waarom? Dat is simpel, wij doen alleen maar dingen waar we goed in zijn en anders doen we het niet. Om u te laten zien wat wij goed doen kunt u het beste onze showroom in Vessem bezoeken. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen dan komen wij geheel vrijblijvend bij u langs.

James Harvest & Frost

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, den nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.

Giovanni Capraro

Giovanni Capraro heeft een grote en complet ecollectie shirts en blouses. Diverse kleuren ( combinaties) pasvormen en kwaliteiten. Mocht u een betaalbaar shirt zoeken dan zit u bij Giovanni Capraro goed. Naast de hemden bieden ze schitterende pullovers aan. Zelden zijn mensen zo te vreden over deze kwaliteit.

Ledûb / LCF

Als dealer van het bekende merk Ledûb kunnen wij u het gehele assortiment aanbieden, van stock items tot specials. Ledûb is gespecialiseerd in de productie van kwaliteits overhemden en blouses en zijn sinds 1988 geheel gefocust op representatieive werkkleding waardoor zowel mannen als vrouwen zich in dezelfde stijl kunnen kleding.