Custom made polo shirt

Denley bedrijfskleding staat al 20 jaar bekend als leverancier custom made bedrijfskleding waaronder custom made polo shirts. Wij leveren van 1 stuk tot geheel custom made bedrijfskledingpakketten. We zijn niet geboden aan merken maar kunnen u wel adviseren welk merk het beste bij uw wensen past . veelal combineren wij standaard voorraad artikelen zoals broeken, schoenen en overalls, met custom made bovenkleding zoals t-shirts, polo’s, sweaters en jassen op deze manier kunt u het accent op uw huisstijl goed tot uiting brengen.

Wilt u uw personeel aankleding in een polo shirt dat naadloos aansluit bij uw huisstijl? En wilt u zelf de samenstelling van de stof of pasvorm bepalen? Dan bent u bij Denley bedrijfskleding aan het juiste adres.

Poloshirt in eigen huisstijl.

Wij produceren vanaf 125 stuks poloshirtjes in uw eigen pms kleuren. Wij maken dus geen gebruik van standaard voorraad stoffen die wij confectioneren. Wij verven deze doeken speciaal voor u in.

Onze DTP afdeling kan voor u een modern poloshirt ontwerpen met eventueel contrast kleuren een eigen nek label en logos op posities die op een voorraad poloshirt niet kunnen. Met een Custom made poloshirt zijn de mogelijkheden enorm, er zijn bijna geen beperkingen. Wilt u een poloshirt met 2 knopen of 4, wij maken het. Wilt u een Poloshirt met een buttondown kraag, wij maken het, Wilt u een contrasterend splitje? Wij maken het.

 

Poloshirt gemaakt in uw gewenste stofkwaliteit.

Als u kiest voor een poloshirt uit voorraad dan bent u beperkt mbt de kwaliteit die aangeboden worden, zeker als u een bepaalde kleur wenst af te nemen. Bij Denley bedrijfskleding kunt u uw samenstelling zelf bepalen of wij kunnen u adviseren welke stofsamenstelling het beste past bij de werkzaamheden die uw personeelsleden moeten uitvoeren. Ook is het van belang wie de wasbeurten verzorgt. Denley bedrijfskleding kan gekleurde poloshirts produceren die 90 graden wasbaar zijn. Dit is zeer uitzonderlijk. Wij zijn dan ook enorm trots dat door lang door ontwikkelen wij deze poloshirts kunnen aanbieden.

Enkele kwaliteiten die we vaak tegen komen zijn:

Naast deze samenstellingen heeft u een keuze uit gewichten. Veel voorkomende gewichten voor poloshirts zijn:

 

De samenstellen en gewicht bepalen bepalen samen met de breitechniek het draagcomfort. U kunt daarom bij Denley Bedrijskleding polos bestellen die hier aan voldoen.

Enkele brei technieken zijn:

 

De meest voorkomende is de polo pique. Dit is een techniek zoals de poloshirtjes van Ralph Lauren en Gant. Een Polo Popcorn leveren we regelmatig aan de zorginstellingen.

Birdeye is een techniek die ingezet wordt voor sportkleding dus zo ook voor polyester poloshirts

Single jersey is vergelijkbaar met standaard T-shirtjes, hier maken we ook poloshirts van.

Productielanden

Denley bedrijfskleding produceert in diverse landen, ieder land heeft zijn voor een nadelen. Wij kunnen tijdens een persoonlijk gesprek bekijken welke productielocatie het beste bij uw bedrijf past.

We kunnen niet ontkennen dat de meeste kleding uit Portugal komt. Portugal heeft goede levertijden en start producties vanaf lagere aantallen tov andere landen.

Turkije, Bangladesh en China hanteren hogere minimale aantallen en hierbij zijn de levertijden over het algemeen wat langer.  De prijsstelling is wel interessanter tov Portugal.

Voor sommige producten werken met partners in Macedonië. Denk hierbij aan broeken en overhemden.

 

Certificeringen

Wij vinden het belangrijk dat onze producenten zich houden aan de nationale wetgeving in hun land.

Dat is onze standaard. Echter begrijpen wij dat voor sommige bedrijven de eisen wat zwaarder zijn. Wij kunnen desgewenst aan deze eisen tegemoet komen door ons leveranciersbestand te filteren op deze gewenste certificeringen. Een veel voorkomende certificering is Okotex 100,

Oeko-tex 100

Dit is een keurmerk dat garanties geeft ten aanzien van gezondheid. Oeko-tex test de kleding op schadelijke stoffen, als een kledingstuk een oeko-tex certificering ontvangt dan bevat het geen schadelijke stoffen.

 

BSCI

Dit staat voor Business Social Compliance Initiative en is een initiatief van ondernemingen die zich willen inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in de gehele keten. In deze organisatie hanteert een gezamenlijke gedragscode waaraan de leden zich moeten houden.

SEDEX

Deze certificering is een supply chain management tool, ze zorgen ervoor dat bedrijven ethische risico’s in de wereldwijde logistieke keten te identificeren, te beheren en te corrigeren.  De aangesloten bedrijven kunnen inzicht krijgen in 4 onderdelen, namelijk: arbeid, veiligheid en welzijn, Milieu en Business Ethiek.

 

GOTS

Gots staat voor Global Organic Textile Standard en wordt gegeven als het product gemaakt wordt van Biologisch katoen.  Het artikel moet minstens 70% uit biologische vezels bestaan.  Dit label controleert de gehele keten van oogsten tot productie. Ze stellen strengen eisen zoals het beperken van watergebruik, milieuvriendelijke chemicaliën  maar ook de nalevering van sociale criteria bij katoenteelt en de verwerking van de stoffen. Het gaat dan om zaken als kinderarbeid, hygiëne en lonen.

 

Fairtrade label

Fairtrade heeft als uitgangspunt eerlijke handel. Ze zorgen er voor dat katoenboeren eerlijke prijzen ontvangen voor hun katoen en dat de werkomstandigheden menselijk zijn. Dus geen kinderarbeid, geen extreem lange werkdagen en aandacht voor milieuvriendelijke productieprocessen