santino sweater serfaus

Santino fleece sweater Serfaus

Santino is een bekend bedrijfskledingmerk dat goede kwaliteit bedrijfskleding produceert. zo ook deze Fleece sweater, gemaakt van 100% anti-p[illing polyester, korte rits en 2 steekzakken.

Deze fleece sweater heeft een hoog draagcomfort en niet weg te denken van een compleet bedrijfskledingpakket. De fleece sweater Serfaus is leverbaar in royal blue, antraciet, zwart, donkergroen, navy en rood. Vanaf 200 stuks kunnen wij dit item geheel custom made produceren in uw eigen pms kleuren.

Heeft u hier meer vragen over dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0031-497 534647 of stuur een mail naar info@denley.nl

Santino bedrijfskleding

De kleding van Santino is van hoge kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Door gebruik van duurzame materialen gecombineerd met de juiste confectie wordt dit merk voornamelijk ingezet in productiebedrijven.

Fleece sweater Serfaus voorzien van uw logo

Bedrijfskleding moet voorzien worden van uw logo, dit kan dmv borduren, bedrukken of graveren. Op fleece adviseren wij borduren, dit geeft de meest duurzame uitstraling en blijft tijdens het wassen ook geen problemen.