Poloshirt

Een poloshirt als bedrijfskleding 

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor uzelf en/of uw werknemers? Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken of borduren van een poloshirt? De simpelste manier om reclame te maken voor uw bedrijf en het zorgt ook meteen voor een uniforme, verzorgde uitstraling. Bij Denley Bedrijfskleding heeft u keuze uit verschillende soorten poloshirts qua model, kwaliteit en prijs.

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Om de keuze gemakkelijker te maken bij de aankoop van een poloshirt moet u zichzelf de volgende vragen stellen:

Voor welke werkzaamheden ga ik de poloshirts inzetten?

Ieder beroep of zelfs functie heeft zijn eigen werkzaamheden. Hierdoor kan het gebruik van een poloshirt per beroepsgroep anders zijn en zijn de wensen vaak ook verschillend. Zo heeft een promotieteam andere wensen dan een bouwbedrijf, ook binnen uw organisatie kunnen er verschillende wensen zijn. U kunt dan denken aan personeel dat binnen werkt en graag korte mouwen draagt en collega’s die regelmatig naar buiten moeten en hierdoor een polo met lange mouw wensen.

 

Wie gaan de poloshirts dragen?

Bij de keuze van poloshirts is het belangrijk om te weten wie hiervan gebruik gaan maken. Om dit te bepalen is het van belang om te kijken naar sekse en maatvoering.

 

Welke kleur past bij mijn huisstijl?

Wij vinden dat uw huisstijl leidend is bij het bepalen van de kleurstelling voor de poloshirts. Echter zijn niet alle kleuren standaard uit voorraad leverbaar. Zeker niet als het bijvoorbeeld in een afwijkende maat of kleur geleverd moet worden. Wij kunnen u daarom goed adviseren wat wel en niet mogelijk is.

 

Hoe ga ik de kleding reinigen?

Om de kwaliteit en levensduur van een poloshirt te kunnen garanderen is het van belang om te weten hoe en wie de kleding gaat reinigen. Doet het personeel dit zelf, gebeurt dit centraal bij de werkgever of door een professionele wasserij? Denk hier vooraf goed over na. Eventueel kunnen wij een professionele wasserij inschakelen om dit voor u uit handen te nemen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze bedrijfskledingspecialisten.

 

Hoe willen we onze logos op het poloshirt aanbrengen?

Dit kan een wens van u zijn maar ook een advies van ons. Alle technieken hebben hun eigen voor en nadelen. De technieken die wij standaard voor bedrijfskleding aanbieden zijn als volgt:

Poloshirt bedrukken dmv zeefdruk:

Deze techniek is interessant bij grotere aantallen, maar bij full colour logo's heeft deze techniek zijn beperkingen. Een zeefdruk is een techniek waarbij de inkt rechtstreeks op de stof wordt aangebracht en daarna door een droogtunnel gaat. De kwaliteit is hierdoor hoogwaardig en het slijt nagenoeg niet.

Poloshirt bedrukken dmv een transfer:

Deze techniek wordt ingezet als bedrijven veel kleinere opdrachten inzetten. U besteld een x aantal transfers die wij op voorraad houden en op afroep de kleding hiervan voorzien. Levertijden zijn hierdoor snel en u bent erg flexibel als het gaat over de kledingstukken die u aankoopt. Een transfer is een folie waarop uw logo geprint is. Deze wordt dmv een pers aangebracht. De kwaliteit is hoog en bij full colour uitermate goed te drukken is, zelfs foto's zijn mogelijk.

Poloshirt bedrukken dmv sublimatie

Dit is alleen mogelijk op 100% polyester poloshirts en we adviseren dit ook alleen op wit te drukken. Het voordeel is vergelijkbaar met een transfer. Kleine aantallen en full colour is zeer goed te drukken. Gaat u dit drukken op gekleurd textiel dan worden de kleuren van het logo anders weergegeven, omdat de inkt zich mengt met de stof.

Poloshirt borduren

Borduren is een luxueuze manier van veredelen. Het voordeel van borduren is dat de borduring nagenoeg niet slijt. Het nadeel is als het niet goed gewassen wordt de krimp van de polo groter is dan de stof van de borduring, hierdoor gaat het logo kreuken. Borduren wordt veelal ingezet op bedrijfskleding die een wat luxere uitstraling moet hebben.

 

Custom made poloshirt

Kunt u uw gewenst poloshirt niet vinden door bijvoorbeeld doordat de kleur die niet leverbaar is of pasvorm? Wij kunnen vanaf 150 stuks custom made poloshirts laten produceren in uw eigen huisstijl. Hierbij een greep van enkele onderdelen van een custom made polo die wij samen met u kunnen ontwerpen:

- Eigen pms kleuren, ook voor contrast kleuren
- Dames/heren
- Lange/korte mouw
- Kwaliteit (bv 100% katoen, 50% katoen/50% polyester, 100% polyester, 95% katoen / 5% elastan etc)
- Maatvoering (bv kindermaten tot 8 XL)

Het leuke van custom made poloshirts is dat dit goed te combineren is met andere custom made kleding als T-shirts, sweaters, jassen etc. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.