De beste werktruien vind je bij Denley Bedrijfskleding

Denley is bij uitstek de leverancier voor uw werktruien. Wij hebben een ruim assortiment werktruien in verschillende kleuren, maten en kwaliteiten. Of u opzoek bent naar een reflectie sweater of een custom made hoody, bij ons krijgt u het juiste advies.

Werk je veel buiten? Dan leveren wij winddichten werktruien. Wilt u goed zichtbaar zijn tijdens het uitoefenen van uw beroep? Wij leveren dan passende reflectie werktruien.

Binnen de categorie werktruien kunnen we verschillende type werktruien aanbieden

Een comfortabele sweater is er in verschillende uitvoeringen. Wij bieden sweaters in een ronde nek of een polokraag aan. Maar een hooded sweater of zipsweater is ook leverbaar.
Deze sweaters zijn er veelal ook in verschillende uitvoeren. Denk hierbij aan kwaliteiten, pasvormen, kleuren etc. Er zijn Dames sweaters, heren sweaters en unisex sweaters. Sommige sweaters zijn voorzien van extra verstevigingen op de elle bogen of voorzijde bij de buik.

Fleece truien

Fleece truien zijn gemaakt van 100% polyester, fleece is een materiaal dat veel comfort en warmte bied. Het neemt geen vocht op, verkleurd en krimpt niet. Door deze eigenschappen is dit materiaal ideaal geschikt tegen wind en kou en heeft een goede isolerende werken als 2e laag.

Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen  tussen 8.30- – 17.00 uur 0497-534647 of u kunt een mailsturen naar info@denley.nl