Bedrijfskleding Valkenswaard

Wilt u meer uitstraling voor uw bedrijf in de omgeving Valkenswaard? Denk dan eens aan bedrijfskleding om uw naam meer zichtbaarheid te geven in de regio. Denley Bedrijfskleding kan u helpen met het samenstellen van een kledingpakket dat aansluit bij uw eigen identiteit. Zo bent u met uw bedrijf nog beter zichtbaar in Valkenswaard en omstreken.

Bedrijfskleding in uw eigen huisstijl in Valkenswaard

Een professionele en verzorgde uitstraling begint met de kleding die uw personeel aanheeft. Door hier aandacht aan te besteden en te zorgen dat de bedrijfskleding in lijn ligt met uw eigen identiteit kunt u direct een goede eerste indruk maken. Daarom zorgen we er altijd voor dat de kleding voor uw personeel in Valkenswaard voor diverse werkzaamheden in uw eigen huisstijl is. Zaken als uw logo of bedrijfsnaam worden zorgvuldig op de kleding bedrukt of geborduurd zodat deze duidelijk naar voren komen. Uiteraard bespreken we vooraf uw wensen met u om te zorgen dat uw huisstijl tot in de details terugkomt in de kleding.

Kiezen uit topmerken

U wilt als bedrijf dat uw personeel er netjes bij loopt als het namens uw bedrijf in de omgeving van Valkenswaard aan het werk is. Daarom moet de bedrijfskleding van uitstekende kwaliteit zijn, zowel in uitstraling als in textuur. Denley Bedrijfskleding werkt daarom al jaren samen met diverse topmerken op het gebied van bedrijfskleding. We zijn niet vastgebonden aan één merk dus u kunt zelf altijd de keuze maken die bij uw bedrijf past. Wij kunnen kleding leveren van onder andere Tricorp, Fristads, Clique, Dassy en Santino. Voordeel hierbij is dat er zowel uit voorraad geleverd kan worden als gekozen kan worden voor custom made producties.

Diverse soorten bedrijfskleding

Bedrijfskleding is er in verschillende soorten en maten en is volledig afhankelijk van de wensen van uw bedrijf in Valkenswaard. De mogelijkheden verschillen uiteraard ook per branche. Zo kunnen we voor de horeca speciale kleding leveren zoals sloven en schorten waarin het comfortabel werken is en die bestand zijn tegen de werkomstandigheden. We kunnen ook representatiekleding leveren waarmee uw personeel een goede indruk kan maken op zakelijke relaties. Van polo’s tot t-shirts en truien, alles is hierbij bespreekbaar. Maar ook voor beschermende werkkleding kunt u bij Denley Bedrijfskleding terecht. Werkbroeken, jassen en overalls maken het werk niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Voor ieder bedrijf in Valkenswaard kunnen wij een geschikt pakket samenstellen.

Bestel direct uw bedrijfskleding in Valkenswaard

Wilt u uw bedrijf meer uitstraling geven in de omgeving van Valkenswaard? Denk dan eens aan het samenstellen van de juiste bedrijfskleding in uw eigen huisstijl. Bij Denley Bedrijfskleding gaan we graag het gesprek met u aan om uw vraagstuk op te lossen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.