Werkkleding Tilburg

Om uw personeel op een veilige manier aan het werk te zetten in Tilburg is de juiste werkkleding onmisbaar. Bovendien wilt u dat uw werknemers zich fijn voelen in de kleding en is comfort dus een belangrijk onderdeel van het kledingpakket. Denley Bedrijfskleding helpt bedrijven uit diverse branches aan de juiste werkkleding, zodat iedereen zijn werk goed uit kan voeren.

Werkkleding voor iedere sector in Tilburg

Het geschikte type werkkleding is per branche en zelfs per bedrijf anders. Dit hangt volledig af van uw werkzaamheden in de omgeving van Tilburg en de beschermende kleding die daarbij hoort. Zo heeft een werknemer in de bouw andere beschermende kleding nodig dan bijvoorbeeld een brandweerman. Afhankelijk van de branche en de daarbij gestelde veiligheidseisen stellen wij een kledingpakket voor u op dat voldoet aan alle regels. Zo kan uw personeel in Tilburg zorgenvrij aan de slag en bent u ervan verzekerd dat uw werknemers beschermd worden tijdens het werk. Ook voor bedrijven in de horeca hebben we de juiste werkkleding, zoals bijvoorbeeld schorten of sloven.

Duurzame werkkleding

Werkkleding wordt natuurlijk veelvuldig gebruikt en moet veilig zijn voor uw personeel in Tilburg. Maar door de mate van gebruik is het ook belangrijk dat de kleding lang mee gaat. Zo moet werkkleding niet te snel slijten om de levensduur te verlengen. Bij Denley Bedrijfskleding leveren we in de omgeving van Tilburg altijd duurzame werkkleding zodat u lang bent voorzien van het juiste materiaal. We kijken hierbij naar producenten die de kwaliteit van het textiel kunnen waarborgen zodat u een stevig eindproduct van ons krijgt. We hebben hiervoor een basis van diverse topmerken waaruit wij kunnen leveren om de duurzaamheid te garanderen. Denk hierbij aan merken als Santino, Clique, Mascot Workwear en Tricorp.

Werkkleding in uw eigen huisstijl

Niet alleen moet werkkleding veilig zijn en goed beschermen, het moet natuurlijk ook iets uitstralen. U wilt niet dat uw personeel in de omgeving van Tilburg aan het werk is gekleed in oude jassen waar geen herkenbaarheid in zit. Daarom leveren wij bij Denley Bedrijfskleding ook altijd werkkleding in uw eigen huisstijl. We houden rekening met uw wensen en kunnen uw logo en bedrijfsnaam verwerken in de kleding. Dit kan door middel van bedrukken of borduren, afhankelijk van het gewenste resultaat. Zo ziet uw personeel er altijd verzorgd uit en heeft uw bedrijf in Tilburg de gewenste uitstraling naar uw klanten.

Werkkleding bij u in Tilburg

Bent u op zoek naar de juiste werkkleding voor uw specifieke branche? Denley Bedrijfskleding levert kleding die voldoet aan alle gestelde eisen. Daarnaast kunt u ook voor bedrijfskleding of representatiekleding bij ons terecht. Wij stellen samen met u een geschikt kledingpakket voor uw bedrijf op. Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan kijken we waar we u mee kunnen helpen.